Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo pismo

Dječak od Djeda Božićnjaka tražio slobodan dan za djeda. Evo što mu je odgovorio!

pismo dječak
Foto: screenshot/News 8
1/2
25.12.2014.
u 00:01

- Moja najveća želja je da porazgovaraš sa šefom moga djeda i tražiš da dobije slobodan dan za Božić - napisao je devetogodišnji Julian Otero.

U dirljivom pismu Djedu Božićnjaku američki dječak tražio je da njegov djed ne mora raditi za Božić, piše Elite Daily.

- Moja najveća želja je da porazgovaraš sa šefom moga djeda, gospodinom Johnom Mathersom, i tražiš od njega da dobije slobodan dan za Božić - napisao je devetogodišnji Julian Otero. Dodao je da bi njegovom djedu bilo jako drago kada bi vrijeme proveo sa svojom unučadi i drugim članovima obitelji. Pristojni dječak je unaprijed zatražio da Djed Božićnjak zahvali šefu njegova djeda za ispunjenu želju.

Julian je, usput, od Djeda Božićnjaka tražio i konzolu Xbox 360 te se potpisao na pismo i predao ga svojoj majci, a ona je dala Julianovu djedu, Leu Oteru, koji ga je proslijedio šefu Johnu Mathersu.

Šef nije mogao ostati ravnodušan na pismo dječaka te mu je ispunio želju. Djedu dječaka je poslao pismu u kojem je stajalo da ga je kontaktirao Djed Božićnjak zabrinut zbog toga što planira raditi na Božić. Priča ima sretan kraj jer će djed Božić provesti sa svojom unučadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije