Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Cijelo vrijeme pogrešno radimo pire-krumpir, evo kako postići najbolju teksturu

shutterstock
12.02.2022.
u 07:00

Zamijenite vodu jednim sastojkom...

Pire krumpir se, barem na našem području, priprema tako da se krumpiri skuhaju u vodi, dodaje se sol, maslac i mlijeko i napravi kremasta tekstura s pomoću drobilice za pire. 

Ako je suditi po savjetima s društvenih mreža, pripremamo ga potpuno pogrešno. Osim što nepotrebno trošimo neke sastojke, prljamo i previše posuđa. TikTokerica @legglauren91 ima nešto drukčiju tehniku koja je oduševila mnoge.

Ona, naime, krumpir skuha u mlijeku, a kada je gotov, ne treba ga ni procijediti, već se samo dodaje maslac, sol i malo papra. Umutiti ga možete drobilicom ili mikserom ako želite postići jako glatku teksturu.

Kaže kako ne mora prati cijedilo, ne troši vodu na kuhanje, a ono najbitnije – pire je boljeg okusa!

Videoobjavom oduševila je druge korisnike koji kažu kako jedva čekaju iskušati ovaj recept, prenosi The Sun.

@legglauren91

#repostingmyoldvideo #mashedpotatoes #tryingnewthings

♬ The Assignment - Tay Money

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put

1/5
Ključne riječi

Komentara 15

RE
Regica
08:25 12.02.2022.

Nije potrosila vodu od par lipa nego je skuhala krumpir u mljeku od 10kn?? Bravo! Od sad cu tako da ustedim.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
08:43 12.02.2022.

i ti to nazivaš pire krompirom tko ti prodade tu ideju.to se zove bućkuraš ni pas ga nebi jeo

AF
AfganistanskiHrvat
08:14 12.02.2022.

Molio bih prepisatelja i loše prevednog teksta neka on prvi to napravi pa neka mi javi rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije