Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

BURGER KING® u partnerstvu s Woltom i na vašim vratima

BURGER KING®
Foto: Promo
1/9
31.01.2010.
u 13:51

WHOPPER® stiže direktno na vaša vrata! Preko aplikacije Wolt naručiti možete svoje omiljene burgere i krumpiriće, koji će na vaš prag biti dostavljeni još vrući.

Ono po čemu se BURGER KING® uvelike razlikuje od ostalih fast food lanaca su namirnice, budući da se koriste isključivo najkvalitetniji sastojci. Postavljeni su visoki standardi kod izbora dobavljača sirovina, a u BURGER KING®u se posebno ponose svojim kraljevskim standardom. On nalaže da se burgeri rade od 100 postotne govedine, bez dodanih konzervansa, aditiva ili bilo čega drugog, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće u vrtu.

Zaštitni znak ovog lanca brze prehrane upravo je popularni WHOPPER®, veličanstveni burger koji se sastoji od goveđe pljeskavice i dodatka rajčice, zelene salate, kiselih krastavaca, luka i majoneze u pecivu sa sezamom. Upravo je prema ovom burgeru BURGER KING® dobio i svoje drugo ime: HOME OF THE WHOPPER®. A tu je i Rebel WHOPPER® - burger na biljnoj bazi, kreiran za rastuću populaciju fleksitarijanaca koji žele proširiti prehranu s alternativama mesu. Njegova posebnost jest što umjesto mesa koristi pljeskavicu biljnog podrijetla, a pritom zadržava poznati okus WHOPPER® sendviča.

Foto: Arena Hospitality Group

Jela se u BURGER KING®u za razliku od drugih fast food lanaca ovdje pripremaju isključivo po narudžbi, što znači da nema unaprijed pripremljenih sendviča već se svaki radi onog trenutaka kad se narudžba zaprimi. Rezultat je uvijek svjež i ukusan sendvič, kojeg svaki gost može kreirati po svom ukusu. Po želji gost u njega može dodati extra sir, slaninu ili pak goveđi kosani odrezak. I ne samo to. BURGER KING® naglasak stavlja na personalizaciju proizvoda i slavljenje različitosti, jer u redu je biti drugačiji i ne uklapati se u nametnute standarde, baš kao što to govori njegova krilatica BK your way.

Sada BURGER KING® postaje još dostupniji!

Znamo, ponekad vam se baš ne da izaći van. Pada kiša, u gradu je gužva, gledate omiljenu seriju...

Zato je BURGER KING® u suradnji s Woltom omogućio da svoju narudžbu u Splitu i Zagrebu dobijete direktno na svoja vrata.

Što god poželite – slasni WHOPPER® ili ukusni desert – Woltovi dostavljači u plavom će vam to i dostaviti.

A kako do svojih omiljenih BURGER KING® proizvoda putem Wolta?

Foto: Arena Hospitality Group

Procedura je jednostavna:

  • Prije svega, potrebno je na mobitel preuzeti besplatnu Wolt aplikaciju koja je dostupna za Android i iOS
  • Nakon registracije putem Facebooka ili emaila i prije početka narudžbe potrebno je dodati karticu putem koje će se vršiti naplata. Plaćanje je moguće putem Google i Apple Paya te svih karticama osim Maestra
  • Odaberite sve što želite iz široke BURGER KING® ponude, kreirajte svoj obrok i pošaljite narudžbu
  • Pričekajte zvono na vratima
  • Uživajte u hrani!

Wolt aplikacija najbolje je ocijenjena aplikacija na Google Play i Apple storeu u kategoriji hrane i pića, a ponosni je vlasnik i prestižne Apple Editors Choice nagrade za korisničko iskustvo. Osim jednostavnosti i praktičnosti koju omogućava Wolt dostava, za slučaj problema tu je i odlična Wolt korisnička služba koja problem lako otkloni, istovremeno se brinući da korisnik ostane zadovoljan – prosječno vrijeme odgovora im je samo 20 sekundi.

Vaša narudžba iz BURGER KING®a vas čeka! Dobar tek!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije