Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jahanje

Botswana - bok uz bok divljim zvijerima

safari afrika
17.01.2010.
u 18:54

Iako putovanje u Afriku već samo po sebi zvuči kao jedna velika avantura, za one izbirljivije avanturiste preporučujemo doživljaj savana na konjskim leđima

Iako putovanje u Afriku već samo po sebi zvuči kao jedna velika avantura, za one izbirljivije avanturiste preporučujemo doživljaj savana na konjskim leđima. Jahačke ture su sve popularnije, a neke od najzanimljivijih kreću džipom iz Južne Afrike te završavaju u Botswani gdje ćete na konjskim leđima bok uz bok iskusiti kretanja divljih krda životinja. Lav, afrički slon, leopard, afrički bivol i crni ili bijeli nosorog možda i nisu najveće divlje vrste, no svakako su među onima koje je najteže uloviti.

Ovaj adrenalinski poduhvat namijenjen je jahačima sa barem srednjim stupnjem znanja, nikako za početnike! Morati ćete zažmiriti i na konfor jer vas smještaj očekuje u  kampovima, no tradicionalni ugođaj je zato zagarantiran! Za krevet, tuš i hranu također ne morate brinuti, a odlučite se za ovaj drugačiji doživljaj Afrike, osobito na prostorima Botswane zapamtite kako suho, zimsko razdoblje ovdje traje od svibnja do rujna kada prevladavaju temperature oko 25°C. Unatoč tome jutra i noći znaju biti iznimno hladne pa sa sobom svakako ponesite i topliju odjeću.

www.ridingholidays.com 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije