Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJA

Avanturističko putovanje dalekom Kinom

Kineski zid
Eckwe, pixelio
08.04.2010.
u 09:11

Razmišljate li o sljedećoj avanturi koja će vas odvesti u jedan od povijesno najbogatijih krajeva svijeta, ovaj put predlažemo avanturističko putovanje carskom Kinom.

Na ovom putovanju imat ćete priliku upoznati Peking, zakoračiti na najveći svjetski trg Tiananmen te istražiti običnome puku nekad nedodirljivu carsku palaču Zabranjeni grad. Uz nezaobilazan Kineski zid, put vodi prema gradovima kao što je Pingyao koji je pod zaštitom UNESCO-a, Xian gdje vas očekuju vojnici od terakote, potom Chengdu te Songpan odakle ćete se uputiti na trodnevni treking konjima, dok ćete u Yangshuu unajmiti bicikle i istraživati okolicu. Putovanje traje od 5. do 23. kolovoza a cijena je 2270 eura po osobi s polaskom iz Ljubljane, uključenim svim taksama, ulaznicama, trekingom, smještajem, prijevozima, osiguranjem te vođenjem na slovenskome jeziku. Broj putnika ograničen je na 15. U cijenu nije uključena viza, napojnice te hrana i piće (osim tijekom trekinga).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije