Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Andrej Pejić: Želim da me Terry Richardson snimi za Playboy

andrej pejić
New York Magazine
03.10.2012.
u 00:01

Iako nerado govori o tome hoće li promijeniti spol, priznao je da bi za Victoria's Secret to bez problema napravio, a otkrio je i kako se osjećao kad ga je FHM proglasio 98. najljepšom ženom na svijetu

Bosanskog supermodela modni su agenti otkrili kad je kao 17-godišnjak radio u McDonald'su, a danas je najpoznatiji androgini model koji diže medijsku prašinu svakom snimljenom kampanjom i editorijalom. I dok za Gaultiera na pisti glumi pin-up ženu, a u Vogueu elegantnu damu, Pejić odbija definirati sebe prema tradicionalnim shvaćanjima roda.

– Nikad se nisam osjećao kao dječak. Odrastajući, ljudi bi me često znali zamijeniti za djevojku jer nisam imao mišiće ni dlake po tijelu i licu te sam vrlo ženstveno izgledao – rekao je Pejić za Huffington Post.

Iako ne govori rado o tome želi li promijeniti spol, ali ostavlja sve opcije otvorene, Pejić je (uz smijeh) priznao kako bi to rado učinio zbog Victoria's Secreta. No, iako još nije žena, FHM je izazvao kontroverze uvrstivši Pejića na 98. mjesto "100 najseksi žena na svijetu". Ubrzo su ga maknuli s popisa uz isprike:
– Laskalo mi je to, kao što bi svakoj ženi to godilo, no nikad ne bih pomislio da bi me proglasili seks-simbolom. Ovo sam shvatio kao istraživanje drukčijih stavova o ljepoti te pomicanje granica.

Budući da kampanje i editorijale sarajevskog modela često zabranjuju jer su šokantne, poput prošlogodišnje naslovnice Dossier Journala na kojoj je pozirao našminkan, s viklerima u kosi te gologa torza, Pejić ne misli da ga angažiraju samo zbog medijske pozornosti:
– Da, svjestan sam da, radeći za određeni brend, podižem medijsku prašinu, no to je samo dio onoga što mogu donijeti brendu. Na kraju cijele priče, riječ je o poslu i ako mogu prodati odjeću, onda će me i angažirati.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mate112
mate112
09:42 03.10.2012.

playboy nije pederski magazin, tako da junače odfanfaj

Avatar Idler 3
Idler 3
11:09 03.10.2012.

Playboy je za muške, a Playgirl za ženske...i one druge !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije