Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Ambienta 2019 - nova priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji

Održava se u terminu od 9. do 13. listopada na Zagrebačkom velesajmu
07. listopada 2019. u 08:55 407 prikaza
Ambienta 2019
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Nova priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji bit će predstavljena na ovogodišnjoj, tematski i sadržajno, proširenoj Ambienti u terminu od 9. do 13. listopada.

Viša razina izlaganja i primijenjen koncepcijski drugačiji pristup salonske postave bit će prezentiran u 10 paviljona Zagrebačkog velesajma; NAMJEŠTAJ i UNUTARNJE UREĐENJE te INDUSTRIJSKI PROGRAM, GRAĐENJE i OPREMANJE, HORECA - Living kitchen i ART FAIR ZAGREB.

Design Zone, prepoznata od strane struke i javnosti, kroz dvije nove cjeline u paviljonu 5 pokazat će visoko profiliran programski dio predvođen eminentnim tvrtkama i brendovima: Artisan, Blue Tag, Prostoria, Dizz Concept, Nunc, Mila&Milli, Regeneracija,…

Art Fair Zagreb tijekom pet dana postat će središnje kulturno mjesto susreta, upoznavanja i prezentiranja djela suvremenih likovnih radova i antikviteta ljubiteljima umjetnosti i kolekcionarima, a okupit će veliki broj renomiranih domaćih i inozemnih galerista i trgovaca umjetnina.

Ambienta 2019 | Autor : Promo Foto: Promo

Nove trendove u Horeca sektoru bit će prezentirane na Horeca - Living kitchen s ponudom uređaja i opreme za hotele, restorane i catering, kuhinjskih uređaja i opreme za dom dok će na Građenju i opremanju biti predstavljena ponuda podnih obloga, parketa, prozora, vrata, montažnih i mobilnih kuća, građevinskih strojeva, opreme i alata.

Dolazak inozemnih stručnjaka obilježava snažan prateći program, predvođen stručnim skupom Ambienta za arhitekte na kojem će nastupiti nizozemski osnivač pokreta Trashpackers, Tijmen Sissing. Izdvajamo i panel „Industrija namještaja“, produkteku „Proizvodnja namještaja“ – B2B dizajn platformu za stvaranje novih proizvoda i razgovore s profesionalcima iz svijeta dizajna.

Od četvrtka do nedjelje održat će se nagradna igra s bogatim fondom nagrada u iznosu od 90.000 kuna, u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji s kupljenom ulaznicom. Izvlačenje nagrada je svaki dan u 17.30 sati.

Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20,00 sati. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka