Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Oliver Frljić

Nakon 'frontalnog napada na Crkvu' vratio se Frljić. Ljudima s Balkana poručio da se pomole Bogu, evo zašto

27.01.2022.
u 22:08

Redatelj koji svojim predstavama uvijek podiže prašinu vratio se u Hrvatsku. Nakon što je u Kölnu režirao predstavu o gradnji tamošnje katedrale koju je kritika nazvala "frontalnim napadom na Katoličku crkvu", u ZKM-u režira "Braću Karamazove", i to kao dvije predstave čije će premijere biti 26. i 27. veljače.

Komentara 34

ML
mlado
14:13 27.01.2022.

A Frljić nije radikalna ljevica? On je čista ljubav.

NE
Neat
14:12 27.01.2022.

Kao prvo pojmovi kojima se razbacuješ su najobičnija podvala. Drugo ovim samo priznajete da ste brana drugog misljenja,što je 90% komentara ovdje svjesno.PŠK Frljići

DE
Demigodessnixie
14:13 27.01.2022.

ovaj sebe računa u mainstream??? hahahahahahahahaa nisi brate...nisi ni livo ni desno, nisi ništa osim frustriran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?