Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seadm albuma

Cijeli opus benda Blur u luksuzno opremljenom box-setu

Blur
arhiva
23.08.2012.
u 14:49

Box-set donosi svih sedam albuma, uz više od pet i pol sati dosad neobjavljenog materijala uključujući 65 neobjavljenih snimaka, tri DVD-a, knjigu s dosad neobjavljenim fotografijama, ekskluzivni intervju s bendom...

Dvadeset jednu godinu nakon objave debitantskog albuma \'\'Leisure\'\' iz 1991. godine kompletan opus djela skupine Blur upravo je objavljen u luksuzno opremljenom box-set izdanju zato što su to tražili njihovi obožavatelji. Box-set donosi svih sedam albuma, uz više od pet i pol sati dosad neobjavljenog materijala uključujući 65 neobjavljenih snimaka, tri DVD-a, knjigu s dosad neobjavljenim fotografijama, ekskluzivni intervju s bendom i posebno limitirano vinilno sedaminčno izdanje singla \'\'Seymour\'\' te kod za digitalno \"skidanje\" svih albuma i ekskluzivnih bonus-materijala.

Rad na ovom box-setu – za koji je prvih pet albuma remasterirao Frank Arkwright iz studija Abbey Road – odvijao se pod budnim okom Grahama Coxona i producenta Stephena Streeta. U vrhunce kolekcije ubrajaju se rane demo-snimke za album prvijenac \'\'Leisure\'\', zatim ogoljene verzije pjesama \'\'For Tomorrow\'\' i \'\'Beetlebum\'\', do sada nepoznate i neobjavljene pjesme \'\'Sunday Morning\'\' i \'\'Hope You Find Your Suburbs\'\', kao i ranije neobjavljeni session s Billom Laswellom i legendarni session s Andyjem Partridgeom iz XTC-a. Prvi se put na CD-u pojavljuju i rariteti \'\'Don\'t Bomb When You\'re The Bomb\'\', \'\'The Wassailling Song\'\' i \'\'Fools Day\'\'. DVD materijali uključuju Live at Alexandra Palace iz 1994. i Live at Wembley \'\'The Singles Night\'\' iz 1999.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije