Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.05.2013. u 12:00

Premijer je na ključna mjesta postavio svoje prijatelje i zato je odgovoran za kaos

Masovna bolovanja, najave štrajkova, otkazi, otkazivanje letova..., to je stvarnost Croatije Airlinesa. CA je veliki gubitaš, država mu je otplaćivala avione, a ipak je nakupio milijardu kuna minusa, a isto toliko još ima obveza. Probleme CA su godinama “pod pistu” gurale sve HDZ-ove uprave pa i ona u doba Račanove vlade. Nikad se nitko nije htio ozbiljno pozabaviti tom za Hrvatsku, pogotovu za domaći turizam, vrlo važnom kompanijom. A nisu htjeli jer nisu znali.

To ne zna ni ova vlada, a pogotovu ne sadašnja uprava. Krenula je u restrukturiranje a da nitko ne zna kamo to vodi. Samo se zna da želi rezati plaće i broj radnika. Što će biti na kraju s kompanijom, ne daju odgovor jer ni oni to ne znaju.

Zato ne nailaze na razumijevanje među pilotima i ostalim radnicima za svoje poteze, koji su za mnoge besmisleni i smatraju ih zabijanjem čavala u lijes CA. I zato će vjerojatno idući tjedan opet biti prizemljeni zrakoplovi CA, stvarat će se novi gubici jer slijedi novi štrajk.

I umjesto da bere novac jer turistička sezona počinje, CA će opet gubiti lovu. Potpuni kaos je, dakle, zavladao u hrvatskoj nacionalnoj aviokompaniji, koja poput zrakoplova kojim upravljaju nesposobni i priučeni nazovipiloti nezaustavljivo srlja u propast. A najodgovorniji za propast hrvatske aviokompanije bit će sam premijer Zoran Milanović, i to ne samo po funkciji nego i po tome što je na ključna mjesta u CA postavio svoje prijatelje – Kučka u upravu i Petrovića u NO.

>> Otkaz za 42 stjuardese koje su bile na bolovanju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?