Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava nagrada

International Wine Challenge: Ovo je najbolji hrvatski proizvođač vina!

Agrolaguna
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
29.10.2014.
u 11:20

Na gala večeri International Wine Challenge natjecanja u Beču Agrolaguna proglašena najboljim hrvatskim proizvođačem vina u 2014. godini

Na gala večeri AWC Vienna – International Wine Challenge natjecanja, održanoj 26. listopada u Gradskoj vijećnici u Beču, Agrolaguna je primila još jedno iznimno priznanje - nagradu za najboljeg hrvatskog proizvođača vina za 2014. godinu.

U rujnu ove godine Vina Laguna oduševila su ocjenjivače na natjecanju International Wine Challenge (AWC Vienna) koje slovi za jedno od najvećih i najcjenjenijih svjetskih ocjenjivanja vina. Među više od 12 tisuća uzoraka vina iz 40 zemalja svijeta, crna Vina Laguna okitila su se s čak osam medalja.

Zlato su odnijela crna Vina Laguna Festigia Castello 2011. i Vina Laguna Festigia Cabernet Sauvignon 2011., dok su srebrne medalje osvojila Vina Laguna Festigia Malvazija Akacija 2012., Vina Laguna Rosé 2013., Vina Laguna Terra Rossa 2012., Vina Laguna Festigia Castello 2012., Vina Laguna Festigia Merlot 2010. i Vina Laguna Muškat ruža 2013.

Foto: Agrolaguna

Nagrade na natjecanju AWC Vienna 2014. nastavak su sjajnih rezultata koje Vina Laguna postižu na brojnim domaćim i svjetskim ocjenjivanjima vina. One dokazuju da istarsko podneblje, uz malvazije koje su osvojile vinske znalce i kritičare diljem svijeta, daje i vrhunska vina sorti cabernet sauvignon, merlot, syrah i teran. To potvrđuje i posljednje priznanje Agrolaguni, ono za najboljeg nacionalnog proizvođača vina u 2014. godini

>>Agrolaguna predstavila nove berbe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije