Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret prijatelja

Neda Ukraden samo za Gorana Bregovića pripremila svoje čuvene sarme

Neda Ukraden
Foto: Privatni album
1/4
01.12.2016.
u 10:41

Uoči koncerta Bijelog dugmeta u Beogradu Neda je ugostila svog prijatelja i iznenadila ga finom večerom

Neda Ukraden predana je glazbenoj karijeri već četrdeset godina, a jednako je posvećena i svojoj obitelji i prijateljima koje, kad god uhvati vremena, voli počastiti svojim specijalitetima. 

Prošlog tjedna je Neda tako u svom domu ugostila Gorana Bregovića koji je u Areni Beograd održao koncert sa svojim bendom Bijelo dugme. Kako su pripreme sa starom postavom benda bile duge i probe su trajale dugo u noć, Neda je svom prijatelju pripremila večeru, a na meniju su bile njezine čuvene sarme.

Brega je Nedi uzvratio pozivom na koncert Bijelog dugmeta na kojem je pjevačica, kako sama kaže, osjetila dio Sarajeva i onih divnih dana dok je tamo živjela. Pjevačica zadnjih mjeseci intenzivno radi i nastupa i zadnji koncert je imala u Nedelišću pred četiri tisuće obožavatelja.

– Veliko je zadovoljstvo pjevati publici koja s podjednakim žarom pjeva i "Došlo doba da se rastajemo" iz 1986., kao i moje najnovije hitove iz 2016. Međimurci su zaista fenomenalna publika, kao što videa pokazuju – vole i stare, ali i nove moje pjesme! –  zadovoljno kaže Neda.  

Godina koja nam se bliži kraju Neda će pamtiti po uspjehu novog albuma "Terapija", a završit će je turnejom po dalekoj Australiji gdje 23.12. nastupa u Perthu, dan poslije u Melbourneu i 31. prosinca je u Sydneyju.

Komentara 3

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:30 01.12.2016.

Ha, ha, ha..., znaci, nije mu pjevala "otis'o si, sarmu prob'o nisi...".

Avatar tetina
tetina
19:45 01.12.2016.

koga u Hrvatskoj briga što radi neda ili goran ili "skupa zajedno" ...užasni ste vi u VL

CR
cronada
11:25 01.12.2016.

Tja. ..😷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije