Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brižna kći

Neda Ukraden ganula obožavatelje rođendanskom čestitkom bolesnoj mami

Neda Ukraden
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
15.11.2016.
u 10:00

Pjevačica je mami koja boluje od Alzheimera u staračkom domu u kojem je smještena, priredila rođendansku zabavu

Intimnu rođendansku feštu priredila je pjevačica Neda Ukraden svojoj mami Anđeliji u staračkom domu u kojem joj mama živi zadnjih mjesec dana. – Sretan ti 91. rođendan, najdraža moja. Hvala ti, draga mama, za život radostan. Volimo te beskrajno – napisala je glazbenica uz fotografiju s proslave koju je objavila na Instagramu te je dodala i video na kojem je mami otpjevala pjesmu "Sretan ti rođendan, mama".

Uz video je napisala sljedeće: – Sretan ti 91. rođendan, draga mama! Ti si me pratila svuda, ko anđelovo krilo! Težak si imala život, al' nikad se žalila nisi, uvijek na mome nebu ko sunce sjala ti si! Ova čestitka dirnula je Nedine obožavatelje, što su joj i otkrili u brojnim komentarima ispod ove objave. 

Prije nešto više od mjesec dana Neda je morala donijeti tešku odluku i mamu smjestiti u starački dom jer joj zbog Alzheimerove bolesti treba potpuna skrb. Dugo se pjevačica borila s tim i pitala se griješi li što mamu ostavlja u domu, ali s vremenom je shvatila da je to jedino rješenje. 

>>Neda Ukraden morala je donijeti tešku odluku

Komentara 2

TW
TWITOIST
05:33 16.11.2016.

Hvala Bogu da su Hrvati rjesili i zadnji problem i da je Nedina mama smjestena gdje treba.Konacno je Nacija odahnula.

PU
Pulchrum
20:38 16.11.2016.

Poštuj oca i majku da dugo živiš i da ti bude dobro na zemlji. Neda me zadivila svojim poštovanjem prema majci, iako ne slušam njene pjesme, niti sam njen fan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije