Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorno i opasno

Kosio travu i našao bombu pred vikendicom, a deseci metaka u kontejneru u Osijeku

ručna bomba
Borna Filić/PIXSELL
08.05.2014.
u 12:55

Pozivamo i apeliramo na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji - kažu u PU osječko-baranjskoj

Spremnik za automatsku pušku i desetke metaka ostavio je neodgovorni Osječanin u kontejneru za skupljanje stakla na Gornjodravskoj obali. Pronašao ih je u srijedu jedan građanin i alarmirao policiju. Dok je kosio travu isti dan, vlasnik vikendice iz Erduta nabasao je, pak, na ručnu bombu M-52R. Uzeo ju je i odnio u policijsku postaju.

- Pozivamo i apeliramo na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji - kažu u PU osječko-baranjskoj. Mole građane i da oružje ne donose sami, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i ozljeđivanja.

- Neka nas obavijeste na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način - ističu. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno može informirati i na besplatni broj 0800 88 92.

>>Dragovoljno predali oružje i eksploziv
 

Komentara 1

GO
goapsi
13:16 08.05.2014.

dobro je proslo samo da djeca ne nalete na takvo nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije