Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popust nacionalnog avioprijevoznika

Za božićne blagdane Croatia Airlines prodaje karte već od 119 eura

avion
Arhiva VL
08.12.2009.
u 16:06

Povoljne zrakoplovne karte odnose se samo na one kupljene na internetu, a na ostale se zaračunava još 15 eura naknade za izdavanje zrakoplovnih karata.

Croatia Airlines u povodu božićnih blagdana uvodi posebnu akciju "Idealan provod...ili dar?" s povoljnim cijenama zrakoplovnih karata. Tako se povratne karte za međunarodne redovite letove iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule u sva međunarodna odredišta toga zračnog prijevoznika (Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, Munchen, Pariz, Podgoricu, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skopje i Zurich) mogu kupiti već za 119 eura. U tu su cijenu uključene pristojbe zračnih luka. Ta se povoljna cijena odnosi samo na karte kupljene na internetskoj stranici Croatia Airlinesa, a za karte kupljene na drugim prodajnim mjestima naplaćuje se dodatnih 15 eura naknade za izdavanje zrakoplovnih karata. Karte se mogu kupiti od 10. do 20. prosinca, a vrijede za putovanja u razdoblju od 15. siječnja do 15. ožujka 2010. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
MojMikro
16:58 08.12.2009.

\"Karte se mogu kupiti od 10. do 20. prosinca, a vrijede za putovanja u razdoblju od 15. siječnja do 15. ožujka 2010. godine\" Za koje to bozicne blagdane vrijedi ova akcija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije