Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja

10. svibnja 2016. u 14:52 56 prikaza
POP
Foto: PR FOTO

Mudra poslovica kaže da na mladima svijet ostaje. Oni će uskoro postati nositelji gospodarstva, njegova rasta i razvoja. Znanost dokazuje da se prave ljudske vrijednosti, kao i vještine poduzetničkog promišljanja usvajaju u najranijoj dobi.

Svjesni važnosti obrazovanja te buđenja svijesti o poduzetništvu kod mladih osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, Razvojna agencija Zagreb, Grad Zagreb, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL)  i Ekonomski fakultet Zagreb organiziraju 1. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik pod nazivom Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja. Panel diskusija će se održati 17. svibnja 2016. godine s početkom u 9:30 sati u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II , Zagreb. 

Cilj panela je raspraviti o važnosti učenja za poduzetništvo kao jedne od osam ključnih kompetencija u osnovnom i srednjem obrazovanju te o mogućnostima koje pruža u razvoju obrazovanja i gospodarstva.

Pridružite nam se te svojim idejama, znanjem i iskustvom doprinesite raspravi koja za cilj ima stvaranje podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Prijavite se možete na e- mail: lidija.zadro@raza.hr, najkasnije do petka, 13.5.2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Program panela možete preuzeti ovdje.

Plazma keksi
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
Predsjednik Europske nogometne federacije podržao važan projekt u Hrvatskoj
Bambi
DRUŠTVENA SOLIDARNOST
Jedna od najvažnijih regionalnih konditorskih tvrtki ugradila je društveno poslovanje u svoju poslovnu filozofiju