Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se na panel diskusiju:

Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja

POP
PR FOTO
10.05.2016.
u 14:52

Mudra poslovica kaže da na mladima svijet ostaje. Oni će uskoro postati nositelji gospodarstva, njegova rasta i razvoja. Znanost dokazuje da se prave ljudske vrijednosti, kao i vještine poduzetničkog promišljanja usvajaju u najranijoj dobi.

Svjesni važnosti obrazovanja te buđenja svijesti o poduzetništvu kod mladih osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, Razvojna agencija Zagreb, Grad Zagreb, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL)  i Ekonomski fakultet Zagreb organiziraju 1. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik pod nazivom Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja. Panel diskusija će se održati 17. svibnja 2016. godine s početkom u 9:30 sati u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II , Zagreb. 

Cilj panela je raspraviti o važnosti učenja za poduzetništvo kao jedne od osam ključnih kompetencija u osnovnom i srednjem obrazovanju te o mogućnostima koje pruža u razvoju obrazovanja i gospodarstva.

Pridružite nam se te svojim idejama, znanjem i iskustvom doprinesite raspravi koja za cilj ima stvaranje podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Prijavite se možete na e- mail: lidija.zadro@raza.hr, najkasnije do petka, 13.5.2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Program panela možete preuzeti ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije