Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Pojačanje u menadžerskom timu: Zvonimir Seki novi direktor marketinga Francka

Seki u Franck dolazi iz Jamnice gdje je od 2016. godine, kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske.
29. travnja 2020. u 12:14 128 prikaza
Zvonimir Seki novi direktor marketinga Francka

Zvonimir Seki pridružio se timu Francka početkom travnja na poziciji direktora marketinga gdje će voditi strateško planiranje i upravljanje bogatim portfeljem brendova kompanije među kojima su Jubilarna kava, Franck cappuccina i Franck čajevi te espresso blendovi poput Franck Stretto i Superiore Rainforest Alliance. Na novoj poziciji bit će odgovoran i za razvoj strategije inovacija za tržišta Hrvatske i regije, kao i daljnju digitalizaciju marketinških i prodajnih kanala.

Seki u Franck dolazi iz Jamnice gdje je od 2016. godine, kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske.

Bogato iskustvo i znanje na području marketinga stjecao je tijekom više od dvadeset godina karijere radeći u nizu regionalnih i multinacionalnih kompanija kao što su, uz Jamnicu, Zvijezda, Sirela/Lura, Dukat te Lactalis. Tu se ističe i međunarodno iskustvo na tržištima zapadne Europe koje je stekao kao direktor marketinga u diviziji sira  Lactalis Iberia, sa sjedištem u Madridu. Diplomirao je na Fakultetu za menadžment u turizmu u Rijeci, a završio je i Executive MBA studij na Visokoj poslovnoj školi Cotrugli.    

U sklopu marketinških i komunikacijskih aktivnosti, Franck ima za cilj nastaviti osnaživati potrošačko iskustvo u svojim ključnim kategorijama, a važan strateški prioritet ostaju izvozna tržišta i prepoznavanje novih prilika za rast, kao i unapređenje učinkovitosti poslovanja na svim razinama kroz agilnu organizaciju i snažne brendove. 

ŠTO NOVO ZNAMO O KORONAVIRUSU
Molekularna biologinja iz Infektivne bolnice: Nema dokaza da se virus širi aerosolom
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom