Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Media festival

Mali klijenti mogu značiti velik posao

'10.07.2013., Zagreb - Program sestog Weekend media festivala koji ce se i ove godine odrzati u Rovinju od 19. do 22. rujna najavljen je na konferenciji za medije na kojoj su govorili su Nikola Vrdolj
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
11.07.2013.
u 12:00

Dobre i loše strane ulaska Hrvatske u EU komentirat će dva vrhunska novinara Wall Street Journala i Daily Telegrapha koji su već godinama stacionirani u Bruxellesu.

Stara Tvornica duhana u Rovinju i ove će jeseni biti glavno okupljalište medijskih, marketinških i PR stručnjaka. Od 19. do 22. rujna tamo se šesti put održava Weekend Media Festival na kojem će se čuti brojna predavanja domaćih i stranih predavača, razmjenjivati iskustva, ali i sklapati buduće poslovne suradnje.

Aduti festivala

\"Festival će i ove godine ugostiti oko 4000 sudionika, a očekujemo još više gostiju iz regije, posebice iz Srbije gdje smo se nedavno uspješno predstavili\", kazao je Tomo Ricov, direktor Festivala, dodajući da je WMF prerastao u festival na kojem se ne okupljaju samo stručnjaci iz medijske već iz svih industrija. Neki od aduta među predavačima WMF-a svakako će biti Tom Buday iz marketinga Nestlea, koji će govoriti o komunikaciji s potrošačima u digitalnom svijetu, te Nir Korczak iz izraelskog Googlea. Zanimanje publike zasigurno će izazvati i Viktor Marohnić, jedan od pokretača uspješnog hrvatskog startupa ShoutEm, a predavanjem \"Zašto je baš Pekarna Vjesnik vaš klijent iz snova\", sudionike će pokušati upozoriti na to kako se na \"malim klijentima\" može napraviti \"velik posao\".

Dobre i loše strane ulaska Hrvatske u EU komentirat će dva vrhunska novinara Wall Street Journala i Daily Telegrapha koji su već godinama stacionirani u Bruxellesu.

\"Hejtanje\" na mrežama

Panel \"Hejtanje na društvenim mrežama\" bavit će se onima koji, pod raznim pseudonimima, na internetu rado vrijeđaju sve i svakoga. U sklopu WMF-a i ove će se godine održati regionalna revija najboljih reklamnih agencija BalCannes, a prvi put dodjeljivat će se nagrade SomoBorac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije