Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedinstvena i inovativna Premium Visa Gold kartica

Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
12.08.2019.
u 12:42

Dobro nije dovoljno, mora biti odlično. Zato je takva vaša kartica. Jedinstvena i inovativna Premium Visa Gold kartica donosi vam brojne pogodnosti, funkcionalnosti i najnovija tehnološka dostignuća u kartičnom poslovanju, a dostupna je neovisno o banci u kojoj imate otvoren račun.

Od 1. siječnja 2020. godine Premium Visa kartice u potpunosti su zamijenile dosadašnje American Express kartice. Za korisnike American Express kartica sve obveze ranije nastale po American Express kartici zadržale su ugovorenu dinamiku dospijeća te ih mogu otplatiti Premium Visa karticom.

S novom Premium Visa Gold karticom moći ćete uživati u svim pogodnostima koje ste do sada koristili te u novim uslugama i pogodnostima koje uključuju najnaprednije beskontaktno plaćanje, najveći paket osiguranja te druge premium pogodnosti, kao što su Premium Rewards – najveći program nagrađivanja vjernosti korisnika, potrošnja bez unaprijed određenog limita, obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada, mogućnost podizanja PBZ potrošačkog kredita bez jamaca i bez učešća, Premium ponude, Premium Travel putničke usluge, Global/Gold Assist pomoć na putu te brojne druge pogodnosti i usluge, koje je razvio PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, te niz prednosti i pogodnosti koje korisnicima omogućuje Visa, jedan od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu.

Bez dodatnih briga oko sigurnosti i privatnosti

A da bi u svakom trenutku bili opušteni i svoju Premium Visa Gold karticu koristili potpuno bezbrižno, omogućit će vam nova online usluga i mobilna aplikacija My Way. Usluga je bez naknade, a omogućuje pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova, promjenu osobnih podataka te uvid u stanje Premium Rewards bodova.

Foto: Arena Hospitality Group

Velika novost u My Way mobilnoj aplikaciji je My Way mToken koji je neophodan za potvrdu vjerodostojnosti (autentikaciju) korisnika kartice i autorizaciju transakcija na online prodajnim mjestima koja su u 3-D Secure sustavu. Unutar My Way aplikacije možete aktivirati uslugu E-račun i prvi sljedeći račun stići će na vašu e-mail adresu. My Way usluga dostupna je besplatno putem weba na https://myway.pbzcard.hr/MyWay/login.htm, a aplikaciju možete besplatno preuzeti u App Storeu ili na Google Playu.

Jednostavnije bankarstvo i globalna prihvaćenost

Premium Visa Gold kartica omogućuje vam beskontaktno plaćanje te brzo i lako slanje vašeg novca. Za kupnju do 100 kuna dovoljno je prisloniti karticu POS uređaju, dok je kupnju iznad 100 kuna potrebno dodatno potvrditi PIN-om. Važno je da zapamtite svoj PIN jer je potreban za aktivaciju kartice i autorizaciju troškova na prodajnom mjestu te podizanje gotovog novca na bankomatu. Ako ste možda PIN izgubili ili zaboravili, na vaš zahtjev PBZ će isti u bilo kojem trenutku izdati, bez naknade. Ako želite, PIN možete promijeniti na bilo kojem PBZ bankomatu.

Trebate li vratiti novac prijateljima, to možete učiniti brzo zahvaljujući funkcionalnosti #withPAY, dostupnoj u mobilnoj aplikaciji PBZ digitalnog bankarstva. U kontaktima svojeg mobilnog uređaja potrebno je samo odabrati primatelja plaćanja koji je član #withPAY zajednice i vaš novac se šalje u trenu.

Više od 250.000 korisnika dio je #withPAY zajednice. Da bi se priključili, dovoljno je odabrati #withPAY na početnom ekranu mobilne aplikacije i omogućit će vam se plaćanje članovima #withPAY zajednice koji se nalaze u kontaktima vašeg mobilnog uređaja, bez unosa IBAN-a i bez potrebe prijave u mobilnu aplikaciju PBZ digitalnog bankarstva. Novu aplikaciju PBZ mobilno bankarstvo možete preuzeti u App Storeu ili Google Play trgovini te uživati u jednostavnijem bankarstvu.

Premium Visa kartice dostupne su klijentima svih banaka, bez obzira na banku u kojoj imate otvoren račun. Do 31.12.2020. u PBZ poslovnici popunite pristupnicu i postanite korisnikom Premium Visa Gold kartice te zatražite i dodatnu karticu za članove uže obitelji (starije od 16 godina) bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice.

Više informacija potražite na www.pbzcard-premium.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?