Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

HAK sutra bira glavnog tajnika, dvojica odustala od kandidature

HAL
HAK
08.07.2010.
u 16:38

Glavni operativac Hrvatskog autokluba prvi se put bira javnim pozivom, a u igri je šest kandidata.

Upravni odbor HAK-a sutra bira novoga glavnog tajnika. Od osam prijavljenih kandidata u igri ostaje njih šestero jer su danas dvojica kandidata navodno povukla svoje kandidature.

Ovo je prvi put u povijesti HAK-a da se glavni tajnik bira javnim pozivom. Izborom glavnog tajnika HAK bi se trebao okrenuti budućnosti i razvojnoj strategiji za skori ulazak u EU. HAK okuplja 106 autoklubova i raspolaže sa stotinjak milijuna kuna, samo je formalno neprofitna udruga kojoj su povjerene javne ovlasti provođenja vozačkih ispita i nadzora rada autoškola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije