Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

CIAK AUTO i STAHLGRUBER dovode 150.000 alata svjetskih premium brendova mehaničarima u Hrvatskoj i regiji

CIAK Auto
28.01.2022.
u 09:00

Tvrtka CIAK Auto pronašla je odgovor na gorući problem nestašice materijala i alata za rad, sa čime se zbog pandemije suočavaju trgovine i organizacije diljem svijeta.

Preuzimanjem poslovanja društva Stahlgruber d.o.o., specijaliziranog za distribuciju alata i servisne opreme, CIAK Auto omogućuje automehaničarima u Hrvatskoj i regiji svakodnevnu dostupnost premium svjetskih brendove alata potrebnih za rad. Kroz mrežu od preko 150 poslovnica i 320 dostavnih vozila, CIAK Auto od danas raspolaže s dodatnih 150.000 premium artikala dostupnih unutar samo 24 sata u Hrvatskoj i regiji, čime potvrđuje status tržišnog lidera.

- „Naši cijenjeni partneri i kupci uvijek su na vrhu liste prioriteta u poslovanju CIAK Auta. Kako bi partnerima omogućili najbolje moguće alate za rad, a kupcima najkvalitetniju uslugu i proizvode, kontinuirano ulažemo u razvoj asortimana kao i stručnu tehničku podršku te kvalitetnu edukaciju. Uz već preko 1.500.000 artikala, te najširi izbor akumulatora dostupnih kroz našu mrežu poslovnica i dostave, ponosni smo i na CIAK Auto Akademiju, gdje već nekoliko godina kroz stručne seminare i individualne edukacije partnerima mehaničarima omogućujemo vrhunsko poznavanje dijagnostičkih uređaja i alata, kako bi mogli ponuditi najkvalitetniju uslugu ukorak s novim tehnologijama. Više od 250 radionica u 30 hrvatskih gradova održano je po najvišim standardima struke, uz blagoslov AD International i Eure!Car organizacije čiji smo ponosni član.” - kaže direktor CIAK Auta Dalibor Bagarić.

CIAK Auto je tvrtka članica CIAK Grupe koja je u siječnju 2021. godine izašla na Zagrebačku burzu. Nakon uspješno provedenog IPO-a, CIAK Grupa preuzela je u ožujku 2021. tvrtku Next Auto iz Podgorice, kao i zagrebački Trgometal koji se bavi prodajom rezervnih dijelova za teretna i osobna vozila, te distribucijom alata. Sljedeće akvizicija Grupe bila je preuzimanje društva Auto Milovanović d.o.o. kojom su se nakon crnogorskog tržišta proširili i na bosansko-hercegovačko, osnažili svoju poziciju i mrežu poslovnih jedinica na tržištu Srbije, te otvorili potpuno novo tržište Sjeverne Makedonije u diviziji nezavisnog aftermarketa.

S ukupno 2.000 zaposlenih i mrežom od preko 150 poslovnica, CIAK Grupa potvrđuje status lidera u regiji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije