Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVI SU BESPLATNI

Ako imate pitanja o zamjeni kuna u eure možete nazvati na ovaj broj telefona

S povlačenjem kune kreće se s danom uvođenja eura 01.01.2023.
Igor Soban/PIXSELL
22.09.2022.
u 11:34

Informacije će se na besplatni info telefon moći dobiti svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati. Svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom

Hrvatska narodna banka (HNB) u četvrtak je u sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom aktivirala besplatni info telefon 0800 2023, na kojemu građani i poduzetnici mogu dobiti odgovore na pitanja koja se odnose na zamjenu kune eurom, priopćio je HNB u četvrtak.

Informacije će se na besplatni info telefon moći dobiti svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati. Svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Također, pozivi zaprimljeni u vrijeme aktivacije automatske telefonske sekretarice bit će povratno nazvani sljedeći dan najkasnije do 11 sati, pod uvjetom da pojedinačni korisnik nije u međuvremenu ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Besplatni pozivni broj bit će aktivan do, okvirno, kraja ožujka 2023., navode iz Hrvatske narodne banke. Broj 0800 2023 bit će istaknut i na web-stranici euro.hr preko koje se mogu slati pitanja vezana uz zamjenu kune eurom putem obrasca za kontakt.  Informativnu kampanju o zamjeni hrvatske kune eurom provode Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka.

VIDEO Kovanje hrvatskih kovanica eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije