Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

1 registracija, 1000 vrijednih informacija

Digitalna komora
20.11.2019.
u 08:51

Dovoljno se registrirati na Digitalnu komoru da biste dobili pristup informacijama koje vam pomažu donijeti kvalitetne poslovne odluke, unaprijediti posao i ostvariti kontakte koji otvaraju nova vrata

Dio tih izazova rješava Digitalna komora: vaš digitalni vodič kroz poslovne informacije koje više ne morate plaćati. Sve članice Hrvatske gospodarske komore – nakon registracije – poslovnim informacijama mogu pristupati posve besplatno, kad god im zatrebaju.

Za registrirane članove tu su e-gospodarske informacije: vaš prozor u poslovanje svih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj. Možete zaviriti u podatke kao što su prihod, dobit prije i nakon oporezivanja, prosječna plaća, broj zaposlenih, vrijeme plaćanja. Možete provjeriti i svoje potencijalne poslovne partnere i saznati kako posluju, koliko im je poslovanje stabilno, gdje su im slabe točke, koliko redovito plaćaju svoje dobavljače… Pretraživati možete prema tvrtkama i poslovnim subjektima, ili prema odgovornim osobama – pa i saznati s kojim je sve tvrtkama određena osoba povezana.

Nakon registracije, možete vidjeti neke od dostupnih financijskih instrumenata koji su vam na raspolaganju: to su neki aktivni projekti na koje se možete prijaviti, a s vremenom će se ovdje naći i dostupni financijski instrumenti i potpore na koje možete aplicirati. Na primjer, u Digitalnoj komori možete pregledati 35 natječaja u najavi, a jedan od trenutačno aktivnih – otvoren sve do lipnja 2020. godine – jest onaj za internacionalizaciju poslovanja MSP-ova. Ukupna vrijednost natječaja je 134 milijuna kuna, a namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima za razvoj internacionalizacije poslovanja. Na stranici natječaja su i sva pristigla pitanja i odgovori pa možete pregledati što je moguće koristiti i na koji način.

Tvrtke na početku svojeg razvojnog puta mogu dobiti sve informacije o razvoju poslovanja, pravnim i financijskim aspektima i dostupnoj infrastrukturi – što uvelike olakšava početak poslovanja. A onim iskusnima tu su na raspolaganju edukacije – korisni alati za razvoj poslovanja i unaprjeđenje procesa.

Do kraja godine dolaze i nove usluge koje će zaokružiti portfelj usluga koje Digitalna komora osigurava svojim članicama i koje vam pomažu da kroz nemirne poduzetničke vode plovite sigurno i stabilno. Na posljetku, jedini pravi jamac sigurnosti je pravodobna i točna informacija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije