Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
79 najljepših Hrvatica

Tko će ove godine ponijeti titulu najseksi Hrvatice?

lijepe hrvatice
Foto: kult.com.hr
1/5
29.11.2013.
u 10:53

Portal za muškarce Kult drugu godinu zaredom pokrenuo je izbor za najseksi Hrvaticu.

Portal za muškarce Kult drugu godinu zaredom pokrenuo je izbor za najseksi Hrvaticu. Nakon što su posjetitelji portala prošle godine najseksepilnijom proglasili košarkašicu Antoniju Mišuru, redakcija Kulta ovaj put nudi 79 djevojaka od kojih će 15. prosinca, prema ocjenama posjetitelja, sastaviti listu 49 najseksepilnijih.

Sve što trebate napraviti jest kliknuti ovdje i zabaviti se ocjenjivanjem. Najveći broj ponuđenih djevojaka jesu dame iz javnog života često proglašavane najljepšim ženama u Hrvatskoj.
 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fakin2012
12:51 29.11.2013.

vjerojatno neka koja se udaje za srbina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije