Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatren odnos

Ova seksi manekenka otela je Rihanni dečka Drakea

India Love
Foto: Instagram
1/3
11.10.2016.
u 09:00

Iako su se ovo ljeto pomirili, Rihanna i Drake nisu dugo ostali u idiličnim odnosima, naime, reper je zbog Indije Love ostavio pjevačicu

Ljubavni odnos Rihanne i repera Drakea uvijek je bio turbulentan i nekoliko puta su se razilazili i mirili. Vezu su zadnji put obnovili ljetos, no izgleda da je idila kratko potrajala jer je Drake švrljao okolo. 

Kako prenose strani mediji, Drake se navodno zaljubio u lijepu manekenku Indiju Love s kojom je zadnjih dana viđen nekoliko puta u noćnim izlascima. – Istina je, Rihanna i Drake više nisu zajedno, ali oni će se uvijek voljeti i, poznavajući njih dvoje, ovo nije njihov konačni prekid – prenosi The Mirror izjavu jednog od bliskih prijatelja sada već bivšeg para. 

India je slavu stekla zahvaljujući reality showu "The Westbrooks" koji je pratio svakodnevicu njezine obitelji. Ubrzo je na društvenim mrežama stekla milijune obožavatelja, a počele su pristizati i ponude za snimanje editorijala. 

Zanimljivo je što India i Rihanna imaju puno toga zajedničkog, naime obje vole piercing i tetovaže. India tako ima piercing na nosu i na bradavicama, a tetovažama je prekrila ruke, bedra i leđa. 

 

 

In ma @dag_fashions_nyc #beonthelookout #staytuned ❗️

A photo posted by illy (@indialove) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije