Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija prijatelja

'Edita je prepametna da bi u samostan išla zbog droge'

edita majić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
03.02.2015.
u 22:24

Izjava Mani Gotovac da je glumica Edita Majić imala problema s drogom, što je uz neuzvraćenu ljubav bio i jedan od razloga zbog kojih se zaredila, nagnala je prijatelje Edite Majić, sada Edite Marije od Križa, da se pismom obrate javnosti, a dio tog pisma prenosimo ovdje:

– Želimo reći da je Edita prepametna i preduboka osoba da bi zbog bilo kakvih problema otišla u samostan. To je laž onih koji ne mogu shvatiti da netko može odlučiti činiti dobro i ne tražiti za to plaće, da za nekog ovaj svijet, sa svojim dugama i varkama, nije dovoljan. Tko od nas nema takvih problema zbog kojih ne bi malo pohrlio u samostan? I tko može u njemu izdržati 11 godina samo zato što je malo ludovao u mladosti ili bio nesretno zaljubljen? Mi smo tulumarili s Editom i mi znamo da ona nikad nije bila ovisnica o heroinu. Kako smo tulumarili i što smo radili, nećemo vam reći jer se to nikoga ne tiče. Mi smo sretni s Editom Marijom od Križa jer je ona sretna, čak joj pomalo i zavidimo. I mi bismo se rado zatvorili u samostan na neko vrijeme, na neko vrijeme jer mi nemamo njezinu vjeru i ne ljubimo čovjeka, svakog čovjeka, njezinom snagom i nismo spremni toliko podnijeti da biste vi bili bolji i sretniji.

>> Knjiga 'Fališ mi' Mani Gotovac uskoro bi mogla postati film

Komentara 9

NV
novo vriijeme
22:59 03.02.2015.

Mani tračerica fuj! Ne zna se tko je gori Mani ili novine koje ovo štampaju.

Avatar dmitarX
dmitarX
23:21 03.02.2015.

Pa i da je..tko daje babi pravo da komentira nečiji put?

ET
etrao
23:18 03.02.2015.

Mani se Mani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije