Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZAHTJEV NZH

Švaljek: Bandić pristao ukloniti bistu Ive Lole Ribara

Bista Ive Lole Ribara
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
04.12.2017.
u 22:02

HDZ bi navodno trebao biti suzdržan na ovaj prijedlog

Gradska vijećnica Sandra Švaljek objavila je na Twitteru informaciju kako će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ukloniti bistu Ive Lole Ribara na zahtjev stranke Neovisni za Hrvatsku.

- Pristao sam, bit ću sve što hoće... Milan Bandić na zahtjev NzH planira ukloniti bistu Ive Lole Ribara manje od dva mjeseca nakon što ju je pompozno vratio - napisala je Švaljek na Twitteru.

Ona je dalje kroz komunikaciju s drugim korisnicima te društvene mreže otkrila kako bi bistu mogao spasiti - HDZ! Oni su, kao i Neovisni za Hrvatsku, koalicijski partner Milana Bandića, te bi trebali, kako Švaljek navodi, biti suzdržani na prijedlog o uklanjanju biste.

Pogledajte i galeriju: Bista Ive Lola Ribara vraćena je u park na južnoj strani Prilaza baruna Filipovića

Bista Ive Lole Ribara
1/19

Komentara 70

JU
Jurica1050
22:35 04.12.2017.

U jednoj ozbiljnoj državi netko tko je bio osumnjičen za bilo kakvo kazneno djelo nakon tog nevraća se više na političku scenu zbog prokockanog povjerenja . U jednoj banana državi Bandić u pijanom stanju skrivi prometnu nesreću uzme kraću pauzu i ponovno se vrati . Provede određeno vrijeme u istražnom pritvoru , plati jamčevinu , izlazi vani i nastavlja vladati gradom kao jedna “ moralna “ osoba . Što je naredni potez ? Bude osuđen a nakon odležane robije vrati se na poziciju gradonačelnika ?

DU
Deleted user
22:42 04.12.2017.

Najgori su oni koji su nekada bili najveće komunističke gnjide.

DU
Deleted user
08:56 05.12.2017.

Još kada bi Bandić umjesto biste uklonio samog sebe to bi bilo pučko veselje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije