Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ

Prijavio krađu automobila pa se sjetio da je samo zaboravio gdje je parkirao

Krađa automobila
Josip Regovic/PIXSELL
08.01.2022.
u 20:00

3. siječnja, u Velikoj Gorici u Ulici Matije Slatinskog, između 15 i 16.30 sati nepoznati je počinitelj s parkirališta otuđio osobni automobil marke Hyundai Getz zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka, izvjestila je policija, no sada ispada da nije riječ o krađi.

Novogodišnja proslava nekima je, očito, malo duže trajala. Tako je velikogorička policija imala zanimljivu prijavu automobila koja se riješila – sama od sebe.

Naime, pisali smo kako je u Velikoj Gorici, u Ulici Matije Slatinskoga ukraden automobil. Međutim, od policije saznajemo kako automobil zapravo nije bio ukraden već je vlasnik zaboravio da ga je parkirao na drugoj lokaciji.

- Krađa je prijavljena 3.1., no istraživanjem je utvrđeno da je vlasnik vozila pogrešno prijavio krađu. Odnosno, prijavio je krađu, a zapravo je zaboravio gdje je parkirao vozilo.- objašnjavaju iz Policijske uprave Zagrebačke.

U konkretnom slučaju se zapravo nije radilo o krađi vozila.

>> Pogledajte: Neobični pješački prijelaz kod šibenske poliklinike zbunjuje pješake!

Komentara 2

ZB
zgrada_bez_parkinga
02:09 09.01.2022.

Heheheehehe, ovo mi je baš simpatično.

MX
Mister X
22:40 08.01.2022.

To se nekima dogodi napiješ se ko zver i koma dođeš doma onda je dobro ako se dovezeš instiktivno znaš gdje da ga parkiraš . Jednom ali ne u HR mi se dogodilo da sam auto skoro sat vremna očajnoočajno tražio parkirani auto .Koma i to sam bio zaboravio da sam se dovezao ženinim autom a druge boje je bio i drugi model + veliko parkiralište u Njemačkoj davno prije više od 40 godina ,, Luda glava kod flaše Prošeka mi se dogodi koma tako da se dio vremena totalno zaboravi - ne sječam ničega !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije