Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI DETALJI

Policajac u službenom automobilu pokupio pješaka na zebri, nije ga propustio

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
07.01.2022.
u 23:47

Ozlijeđeni pješak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć, nakon čega je pušten kući, navode iz policije

Policajac u službenom policijskom vozilu naletio je ove srijede u predvečernjim satima na 32-godišnjeg pješaka koji se nalazio na pješačkom prijelazu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. 

Policijska uprava Varaždinska otkrila je detalje nesreće. 

"U srijedu, 5. siječnja oko 18.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Službenim policijskim vozilom je upravljao policijski službenik Policijske uprave varaždinske Zagrebačkom ulicom u smjeru Gospodarske ulice. 

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa ulicom Frana Supila  ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla i skretao u lijevo u Supilovu ulicu, a da prethodno nije propustio 32-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkim prijelazom također na znak zelenog svjetla na semaforu.

Tom prilikom je došlo do udara vozila u tijelo pješaka koji je pao na kolnik i zadobio ozljede. Ozlijeđeni pješak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć, nakon čega je pušten kući. Ozljede koje ne bi bile teže naravi, mu za sada nisu okvalificirane", navodi se u priopćenju. 

VIDEO: Ruska podmornica udarila u sonar britanskog broda, posada se uspaničila: 'Što je to, dovraga, bilo?'

Ključne riječi

Komentara 2

GE
generacija57
06:47 08.01.2022.

Jedan pješak više ili manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije