Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BLIZINI TVORNICE

VIDEO Neugodan prizor nadomak Zagreba: Vatrena stihija progutala auto koji je bio parkiran uz cestu

čitateljica Večernjeg lista
01.03.2024.
u 13:18

Žena je uočila automobil dok se vozila na posao

Kako nam je dojavila čitateljica, jutros je oko 6 sati u mjestu Rugvica nedaleko od Zagreba izgorio automobil. Uočila ga je dok se vozila na posao. 

– Auto  se zapalio na Rugvici preko puta Vertiv tvornice, rano jutros oko 6 sati kad sam išla na posao. Žurila sam na posao, ali nikoga nije bilo u autu tako da nitko nije ozlijeđen niti je stradao – kazala je čitateljica za Večernji. 

O slučaju smo se raspitali i kod Policijske uprave zagrebačke u kojoj su potvrdili kako je vozilo bilo u pokretu. Vozač je izašao i parkirao auto koji je izgorio, a požar su gasili vatrogasci. Šteta je isključivo materijalna. 

Komentara 2

PO
poluprovokator
17:24 01.03.2024.

DPF? Ili baterije?

BO
BozeSacuvaj
13:48 01.03.2024.

Renaulti gore u vožnji, dok Bmwi i Mercedesi gore isključivo i to samo kad su parkirani, u gluho doba noći😜😜😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije