Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Život

Zbog velikog interesa građana otvorena i online Knjiga sjećanja na Milana Bandića

Građane se moli da umjesto kupovine cvijeća i svijeća, uplate donaciju Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, čiji je zakladnik i upravitelj bio upravo gradonačelnik Bandić
01. ožujka 2021. u 18:17 1 komentara 1338 prikaza
Građani Zagreba upisuju se u Knjigu žalosti za preminulog Bandića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gradska uprava objavila je u ponedjeljak detalje održavanja komemoracije i pogreba zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je u nedjelju preminuo od srčanog udara u 66. godini života. 

MILAN BANDIĆ Krug života od nedjelje do nedjelje: To je dan kada je krenuo na studij, dan na koji je uhićen, dan kad je umro...

Svečana komemoracija u povodu smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održat će se u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Trg Republike Hrvatske 15. Komemoracija će se održati uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji. Prijenos tijeka komemoracije moći će se pratiti i na video zidu na otvorenom pored HNK.

Posljednji ispraćaj gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održat će se u srijedu, 3. ožujka, u 12:00 sati na Gradskome groblju Mirogoj.

PALILI SVIJEĆE Mještani Kozari boka i Kozari puteva tuguju: ‘Blatne ceste pretvorio je u avionske piste’

Građane se moli da umjesto kupovine cvijeća i svijeća, uplate donaciju Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, čiji je zakladnik i upravitelj bio upravo gradonačelnik Bandić. Broj računa Zaklade je HR 7323600001101818176.

Zbog iskazanog velikog interesa građana, svoja sjećanja na gradonačelnika Milana Bandića, možete upisati i u virtualnu Knjigu sjećanja na službenoj stranici Grada Zagreba.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih