Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vipnet dobio

Antene se moraju uključiti. Stanari prozivaju sutkinju, idu u prosvjede

Point centar antene Vrbani
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
19.03.2014.
u 10:10

Stanari Vrbana 3 pozivaju na bojkot Point centra Vrbani, nakon što je Trgovački sud presudio da centar mora ponovno uključiti telekomunikacijske antene na krovu, a temeljem tužbe koju je protiv Pointa digao Vipnet

Stanari Vrbana 3, nakon što je na osnovi samo jednog ročišta sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu usvojila Vipnetovu tužbu te donijela privremenu mjeru kojom je naložila centru Point da odmah uključi antene, pozvali su na bojkot spomenutog centra.

Poručuju da centar nije poduzeo sve pravne korake da bi spriječio ovakvu situaciju te kažu kako nastavljaju s organizacijom prosvjeda, a pojačat će broj obješenih plakata na kojima izražavaju nezadovoljstvo.

– Donošenje odluke u ovako složenom sporu nakon samo jednog održanog ročišta krajnje je neuobičajeno. Uručenje odluke s opsežnim obrazloženjem na čak 13 stranica samo 11 dana nakon zaključenja glavne rasprave ukazuje na učinkovitost koja se rijetko viđa u hrvatskom pravosuđu. Sutkinja je bez provođenja dokaznog postupka odbila sve dokaze na kojima je Point temeljio svoju protutužbu – kritiziraju rad sutkinje predstavnici Hrvatske udruge za zaštitu od elektromagnetnog zračenja.

>>Stanari Vrbana III na sudu: Operatori su prevarili Point centar

Komentara 1

DU
Deleted user
11:27 20.03.2014.

Otvorite im Muller ili Interspar pa ne budu bojkotirali. POINT nema njima interesantne dućane, zato ga bojkotiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije