Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO NAKIT

Vlasnik otkrio detalje pljačke u Sesvetama: Poprskao me sprejem po licu pa pobjegao

Razbojništvo u zlatarnici
Foto: Facebook/Screenshot
02.08.2023.
u 21:41

Kaže da nekoliko trenutaka nije ništa vidio, a potom se dao u potjeru te za muškarcem vikao "lopov"

Vlasnik zlatarne na Sesvetama koja je opljačkana u utorak poslijepodne podijelio je na društvenim mrežama snimku nadzorne kamere u nadi da će netko prepoznati drskog lopova koji je otuđio nekoliko desetaka tisuća eura nakita.

Danas njegova trgovina nije radila, a za RTL je ispričao detalje pljačke. Počinitelj se pravio da je kupac i tražio vlasnika da mu pokaže neke lančiće. On je odmah izvadio više desetaka lančića, a kada se sagnuo da dohvati još njih, lopov ga je poprskao po licu sprejem i pobjegao s nakitom.

Vlasnik kaže da nekoliko trenutaka nije ništa vidio, a potom se dao u potjeru te za muškarcem vikao "lopov". Istaknuo je da ljudi koji su tada bili na ulici nisu na to reagirali.

Dodao je kako to nije bio prvi put da je pljačkaš bio u njegovoj zlatarni. Nekoliko dana ranije raspitivao se o lančićima i narukvicama, čak je i tražio poseban plet! Vlasnik je otkrio i da je isti muškarac posjetio još jednu zlatarnu u blizini, no nju nije opljačkao.

VIDEO Drska krađa u Sesvetama: Ukrao zlato ispred vlasnika i pobjegao glavom bez obzira

 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
23:03 02.08.2023.

Pa lice se jasno vidi.Imamo li sustav za prepoznavanje...ne bi trebalo biti veliki problem naći ovog lopova.

IV
Ivo123
22:41 02.08.2023.

bi taj meni dobio .45 acp u ledja pa nek bjezi onda lezecki ko zmija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije