Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJLJEPŠE SESTRE BALKANA'

U stravičnoj prometnoj nesreći u Švedskoj poginule mlade kćeri specijalca iz BiH

Sestre Usto
Foto: Facebook
1/2
17.02.2020.
u 12:55

Riječ je o kćerima Midhata Uste Mirze koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, a poginule su u prometnoj nesreći jutros u Götheborgu

Elma (19) i Irma Usto (20), kćeri Midhata Uste Mirze koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, poginule su u prometnoj nesreći jutros u Götheborgu.

Automobil s četvero putnika zabio se u betonski stup na autocesti E20 Olskroksmotet koja prolazi kroz Götheborg oko 4 sati ujutro, a razlog je najvjerojatnije skliska cesta i neprilagođena brzina. Svi putnici su poginuli, piše Faktor.

– Još smo u šoku. Nema više mojih unuka. Voljele su Sarajevo i često su dolazile vidjeti rodbinu i prijatelje. Obje su u travnju trebale doći u Sarajevo s ocem za Dan policije, a već su i rezervirale karte, rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor Alija Usto, djed preminulih djevojaka, koji je napomenuo da su roditelji Elme i Irme i dalje u bolnici, gdje im je i rečeno da su im kćeri preminule. 

 

Komentara 25

ZA
zagi101
13:50 17.02.2020.

kaj nas stalno gurate u taj balkan i kakav je to glup naslov najljepše sestre balkana? jel to djeca pišu naslove?

HO
homophob
13:59 17.02.2020.

Po cemu najljepse kada se na fotografiji niti ne vide ispod debelih naslaga voska i “zbuke”.

HR
hrvoje461
14:34 17.02.2020.

Ok u svedskoj su poginule djeca specijalca iz bosne a niste nam javili cija djeca su poginuli u Spanjolskoj ili u Belgiji a sigurno su i tamo poginula necija djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije