Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI KRUG

Tomašić podržava Kolindu, Pernar: Besmisleno mi je podržati jednog od dva 'mainstream' kandidata

Kolinda Grabar-Kitarović obratila se nakon objave prvih neslužbenih rezultata
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Autori: Hina, Doris Vučić
22.12.2019.
u 22:51

Ivan Pernar poručio da su preostali kandidati globalisti koji će nastaviti maltretirati roditelje s cijepljenjem djece

Nakon neslužbenih rezultata polako se saznaje na čiju će podršku moći računati Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora. Građani su danas na biralištima rekli svoje, a nakon njih se po pitanju podrške prva oglasila Ruža Tomašić koja sada svoje povjerenje daje Kolindi Grabar-Kitarović, iako je prvobitno bilo rezervirano za Miroslava Škoru.

Predsjednički kandidat Ivan Pernar poručio je kako u drugom krugu neće podržati niti jednog od dva 'mainstream' kandidata jer su, tvrdi, globalisti koji će nastaviti maltretirati roditelje s cijepljenjem djece dok će dug države i građana i dalje rasti. No on, kaže, neće presuđivati jer ni jedan od vodećih kandidata ne zastupa ideje koje on zastupa, kao što su protivljenje ideji novca kao duga, povlačenje vojnika iz Afganistana ili pak legalizaciju marihuane.

- Što se tiče toga hoću li pozvati svoje birače kako glasati u drugom krugu i na koji način ću pozvati, to ćemo prespavati i za to će biti vremena tijekom sljedećih dana - izjavila je nezavisna kandidatkinja Dalija Orešković Hini u svom izbornom stožeru u svom stanu i uredu gdje je u društvu obitelji, rodbine, prijatelja i suradnika čekala rezultate predsjedničkih izbora. 

Rekla je da je njezino mišljenje o predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitrarović isto kao što je bilo i ranije. 

- S dolaskom Kolinde Grabar-Kitarović Hrvatska je počela kliziti u jednu provaliju, ona je izravno djelovala na potkopavanje nezavisnih institucija i to je ono što je zapravo glavno obilježje njezinog mandata - ocijenila je Orešković.  

>> Pogledajte video: Iva Puljić Šego i Božo Skoko o prvim neslužbenim rezultatima DIP-a

 

 

Komentara 8

CM
Crni_moj
07:36 23.12.2019.

Filozofija nas uči da se karakter nikada ne mijenja ali se itekako pragmatično prilagođava. Zato pametan glasač ne posmatra trenutnu situaciju već cjelokupno djelovanje kandidata od početka njegova rada. Daleko smo mi od toga, nažalost

DJ
DjD
10:37 23.12.2019.

Neka Milanović izgubi da na miru možemo gledati kako se partija raspada.

DI
Direkt
08:23 23.12.2019.

,,Poginuli hr branitelji su zadovoljni,, kraljica srama dotakla dno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije