Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje stožera

Što god činili sada, držite razmak! Sada posebno!

Potres u Zagrebu
Foto: Čitatelji
22.03.2020.
u 07:34

Ne smijemo niti u ovakvim situacijama zaboraviti da se nalazimo usred pandemije koronavirusa!

Zagreb i okolicu rano jutros su pogodila dva jača potresa i po poznatim procedurama u slučaju potresa mnogi građani su izašli iz svojih zgrada. No ne smijemo niti u ovakvim situacijama zaboraviti da se nalazimo usred pandemije koronavirusa!

Sa stranice koronavirus.hr upozorili su građane da što god radili drže razmak! Sada posebno!

Na otvorenom, udaljite se od građevina bez obzira jesu li oštećene ili ne. Udaljite se od električnih stupova ili kablova, savjetuju iz MUP-a

Potres magnitute 5,3 stupnja po Europskoj agenciji se osjetio i u dijelu Hrvatske i u Sloveniji. U 7 sati osjetio se i još jedan potres koji je opet zatresao zgrade.

Potres u Zagrebu
1/34
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gelipter
Gelipter
10:47 22.03.2020.

To očito ne vrijedi za novinare koji skakuću oko milana,milanovića i plenkija na zagrebačkim ulicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije