Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK S MINISTROM

Snimka potaknula nagađanja: Ovo dokazuje da je Putin bolestan, a ni Šojgu nije dobro

Russia's President Putin attends a meeting with Defence Minister Shoigu in Moscow
Foto: Handout/REUTERS
1/2
22.04.2022.
u 07:05

Videoisječci i fotografije sa sastanka šire se društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali zašto je Vladimir Putin tijekom cijelog sastanka desnom rukom čvrsto držao stol

Snimka ruskog predsjednika Vladimira Putina tijekom sastanka s ministrom obrane Sergejom Šojguom potaknula je nagađanja o Putinovu zdravlju. Videoisječci i fotografije sa sastanka šire se društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali zašto je Vladimir Putin tijekom cijelog sastanka desnom rukom čvrsto držao stol. Osim što nije puštao stol, ruski predsjednik cijelo je vrijeme pogrbljeno sjedio u stolici dok mu je Šojgu čitao o situaciji u Mariupolju. 

– Izgleda li i vama Putin sve manje zdravo svakim danom rata? – upitao je na Twitteru novinar Kyiv Independenta Illia Ponomarenko. 

– Vidim drastičnu razliku s kraja veljače i sada – dodao je. 

 

Louise Mensch, autorica i bivša zastupnica u parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva podsjetila je kako je prošli mjesec napisala članak u kojem se nagađa da Putin skriva bolest. 

– Vladimir Putin ima Parkinsonovu bolest i ovdje ga možete vidjeti kako se hvata za stol tako da mu se ne vidi ruka koja se trese, ali ne može spriječiti tapkanje nogom – napisala je. 

Poznati ekonomist i pisac Anders Åslund kaže kako obojica izgledaju bolesno. 

– Putinov sastanak sa Šojguom pokazuje da su oboje depresivni i lošeg zdravlja. Šojgu mora čitati Putinu i teško govori, što sugerira da su glasine o srčanom udaru vjerojatno točne. Loša izvedba – napisao je. 

 

Inače, ruski medij Projekt, koji je zabranjen u Rusiji, 1. travnja objavio je da Putina stalno prati liječnik specijaliziran za rak štitnjače te da ruski predsjednik od početka invazije pati od brojnih zdravstvenih problema. Osim onkološkog liječnika, Putina posjećuju i dva stručnjaka za uho, grlo, nos.

>> Više o ratu u Ukrajini čitajte ovdje. 

VIDEO Putin odustao od napada na čeličanu Azovstal, Šojgu tvrdi: Osvojili smo Mariupolj.

Ključne riječi

Komentara 78

ZI
zinegoid
08:24 22.04.2022.

kakav narod takvo i vodstvo, to su činjenice, sve drugo nijanse...

PR
prahrvat
07:29 22.04.2022.

Neće grom u koprive.

ZJ
Zjako
07:30 22.04.2022.

Već tada kad je odlikovao našeg pokojnog Banditosa smo trebali znati da nešto nije uredu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije