Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNO ODREDIŠTE

Ovakve scene prije nisu bile moguće: Pogledajte kako danas izgleda NP Krka

Skradin: Ljepote slapova Krke i početkom jeseni privlače mnoštvo gostiju
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
16.05.2020.
u 10:28

Uprava NP-a ponudila je dobre cijene i obiteljske pakete koji bi mogli privući još posjetitelja

Nacionalni park Krka otvorio je prije nekoliko dana svoja vrata, a većina posjetitelja sada je domaća. Za razliku od prošlih godina u ovo vrijeme, broj posjetitelja je neznatan.  

Prošle je godine u ovo vrijeme bilo na tisuće posjetitelja, a sada ih se broji na desetke. Ipak, oni koji su se odmah po otvaranju odlučili posjetiti NP Krka, nisu ostali razočarani. 

"Naravno da nam je drago, prekrasno je", odgovorila je jedna posjetiteljica iz Splita koja je Krku posjetila prvi put u društvu prijateljica iz Sinja i Solina. 

"Sada nakon karantene nam je dobro došlo. Nakon dva mjeseca zatvorenoga prostora i kuće, malo u prirodu", dodaje druga posjetiteljica. 

VIDEO Prekrasni prizori slapova Krke dok se tek čeka povratak turista

Danas su se, pri obilasku Krke, uglavnom mogli vidjeti zaposlenici koji čiste i pripremaju Park za dolazak gostiju, a njih se idući tjedan, nakon otvaranja granica, očekuje u nešto većem broju. Uprava NP-a ponudila je dobre cijene i obiteljske pakete pa se nada da bi ih to moglo još više privući.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:17 17.05.2020.

Gdje je novac koji je namlaćen ove silne godine.Koliko posjetitelja a uvijek malo novaca !

DU
Deleted user
11:28 16.05.2020.

Nacionalne parkove i parkove prirode treba ukinuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije