Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAFIČKI PRIKAZ

Pusto i u zračnom prometu: Pogledajte koliko je letova prizemljeno zbog koronavirusa

Foto: Screenshot Flightradar
01.04.2020.
u 15:02

Kolike gubitke trpe aviokompanije, najbolje odražava grafički prikaz koji je objavio Flightradar, a koji donosi usporedbu količine letova prije eskalacije pandemije i poslije.

Mjere koje su uvedene zbog suzbijanja širenja pandemije koronavirusa ozbiljno su ugrozile cijelu svjetsku ekonomiju, a jedna od gospodarskih grana koja se našla pod najtežim udarom je avioindustrija. Nedavno je tako Centar za zrakoplovstvo (Centre for Aviation) iznio procjenu da će zbog koronavirusa do kraja svibnja bankrotirati 50 posto aviokompanija u svijetu, a njihovi gubici bit će veći od 110 milijardi dolara.

Kolike gubitke trpe aviokompanije, najbolje odražava grafički prikaz koji je objavio Flightradar, a koji donosi usporedbu količine letova na početku i na kraju ožujka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Warded
Warded
15:08 01.04.2020.

Bogme ne sjećam se kad sam zadnji put pogledala u nebo i vidjela chemitrailse... do sad su već ujutro znali potpuno ispresijecati nebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije