Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Persona non grata

Protjerani hrvatski diplomati stižu do kraja tjedna iz Moskve preko Istanbula

07.06.2022.
u 08:10

Rusi, od svih građana trećih zemalja kojima treba viza za ulazak u Hrvatsku, lani su s 53 posto udjela u svim izdanim vizama bili najbrojniji turisti

Ključne riječi

Komentara 26

ST
stipkomat
08:43 07.06.2022.

pazi ovog našeg ministra jadnog izgleda, pored markantnog Lavrova. Prije par mjeseci je išao u Moskvu moljakati za cijenu plina, da bi nedugo poslije besramno izjavio "Putin je ratni zločinac", neovisno o tome što se to kosi sa diplomatskom suzdržanošću, neovisno o tome što to može "proći" ministru poljoprivrede, ili ministru turizma, ali ministru vanjskih poslova, koji je šef diplomacije, to je neoprostivo, tim više jer bi ovaj lik žalosnog izgleda, kao netko tko je završio fakultet (čini se u Bihaću?) trebao znati onu temeljnu premisu da nitko nije zločinac, dok mu sud pravomoćnom sudskom presudom to ne dokaže. Sramota.

MG
Moj_galebe
08:56 07.06.2022.

Cantor i mene je stid strasno.Nasi ljudi koji su radili tamo u veleposlanstvu kazu nigdje nam nije bilo bolje.Osjecsli se kao doma..Teska srca napustaju moskvu. Plenki i onaj curan Grlic treba se dokazat na prvin linijan su.Skupa je njihova stolica u Briselu. Ponizenje jstrasno nisu omogucili prevoz Rusima tu je bilo i male djece..Najgori mi ispali..To Rusi ne zaboravljaju .Znaju Skverani Brodosplit i Alu plast tisuce radnika bez posla nek pitaju njih kako je.Sad nek ih Plenki, isplacuje.

RA
radolizem
08:51 07.06.2022.

Diplomatski odnosi su narušeni jer smo se nepotrebno upecali u igru koja nas se ne tiče. Neka to rješavaju Njemačka, Francuska, Belgija, Nizozemska, Poljska, Italija, Španjolska, dakle velike zemlje, a ne da mi s 3,8 milijuna stanovnika glumatamo političku silu. Realno, u ovom sukobu rusije i Ukrajine, trebali smo puno neutralnije postupiti, a izjave su trebale biti opreznije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?