Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle službe

VIDEO Prizor na plaži u Zadru šokirao kupače: U plićak doplutali uginuli štakori

Štakori na plaži Karma u ZAdru
Foto: Foto čitateljice
1/15
22.08.2022.
u 11:29

U blizini su se našli i neki turisti Talijani, koji su se doslovno sablaznili prizorom.

Na plaži Karma u Zadru kupače je jutros dočekao nimalo ugodan prizor. Kada je D.M. (32) došla na plažu s kćeri (7) uočila je da u plićaku pluta uginuli štakor. 'Srećom kćer mi je bila vani, u moru je bilo nekoliko ljudi. Nakon toga doplutala su još dva štakora', rekla je čitateljica za Večernji.hr. 

U blizini su se našli i neki turisti Talijani, koji su se doslovno sablaznili prizorom

Kupači su pozvali dežurne komunalne službe grada Zadra. Kažu kako je prošlo više od pola sata da na plažu stignu iz veterinarske stanice da ih pokupe. Ukupno su na plažu doplutala 4 štakora. Kupači kažu da je struja štakore već odnijela malo dalje prije nego su stigle službe.  

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
11:46 22.08.2022.

Talijani su se " sablaznili prizorom". Zato jer kod njih nema štakora/pantagana. Osim u rijeci Arno, u Firenci. Osobno spazih i snimih kapitalca kako pliva u smeđezelenoj vodi..

ĐU
Đueo
12:41 22.08.2022.

Šokantno za pokuditi. To se dešava još od starih Rimljana i prve kanalizacije. Padne jača kiša parcovi se podave,kanalizacija ih izbaci u more.

NE
Nemanadimak
12:21 22.08.2022.

Bilo bi cudno da je uginuli stakor plivao. Ovako je normalno da pluta i da ga je more izbacilo van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije