Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI JADI

Policijski pregovarači odgovorili mladića od samoubojstva

pokušao se ubiti
28.08.2010.
u 13:36

Na očajnički čin naveli su ga ljubavni jadi te problemi u vezi s par godina mlađom djevojkom.

GLINA - Policijski pregovarači uspjeli su  u petak navečer odgovoriti I.K.  (19) od skoka s vrha zgrade i  samoubojstva u središtu Gline. Na očajnički čin naveli su ga ljubavni jadi te problemi u vezi s par godina mlađom djevojkom.

Mladić je s djevojkom bio u jednom od glinskih kafića, nakon čega je krenuo na krov obližnje zgrade. Očevici su tada pozvali policiju te vatrogasce koji su postavili tri metra debeli zračni jastuk koji bi  u slučaju skoka mladiću  spasio  život.

 - Malo poslije ponoći dojavljeno nam je  da se mladić sprema na samoubojstvo skokom s zgrade u Ulici Stjepana i Antuna Radića. Srećom sve je prošlo dobro. Policijski pregovarač je  ulovio  ruku mladića i  spriječio skok u ambis. Mladić je odveden liječniku- veli Vlado Šoštarić-Kanader, zapovjednik VZ Glina. 

Komentara 2

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
20:45 28.08.2010.

Emocialno nedozrela licnost ... Da se bas htio ubiti, to bi uradio bez ovolikog publiciteta, mislim da mu je cilj bio samo da privuce paznju djevojke ...

DZ
dzeko9
23:03 29.08.2010.

bravo seljačine!! nemate vi pojma, dobar sam s tim dečkom, stvarno se htio ubit, sreća pa su vatrogasci stigli na vrijeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije