Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao na crno

Petorka iz BiH uhvaćena u nezakonitom radu

policija
VL arhiva
11.11.2010.
u 14:18

Protiv petorke provest će se žurni prekršajni postupak, a izuzete su im i putne isprave

Petorica državljana Bosne i Hercegovine zatečena su u nezakonitom radu bez radne dozvole dok su obavljali građevinske radove na obiteljskoj kući.

U Brinju je prvo zatečen 26-godišnjak kojega je zaposlio 54-godišnji vlasnik jedne tvrtke iz Brinja za obavljanje građevinskih radova unutar obiteljske kuće.

Nedaleko od Brinja, u Brlogu, također dok su obavljala radove na obiteljskoj kući, zatečena su četvorica državljana Bosne i Hercegovine. Utvrđeno je da su obavljali posao bez poslovne dozvole, a u tijeku je utvrđivanje zakonitosti njihova boravka, vlasnika obiteljske kuće te poslodavca.

Protiv petorke provest će se žurni prekršajni postupak, a izuzete su im i putne isprave. Protiv 54-godišnjeg vlasnika tvrtke bit će podnesen optužni prijedlog redovitim putem, izvijestila je ličko-senjska policija.

Komentara 1

MO
mozel
22:37 11.11.2010.

Ovo nije za mene kriminal sto su ljudi morali ici u tudu zemlju da stogod posteno zarade jer ih je natjerala bjeda,ali one koji prodaju opojnu drogu,kradu pa ubiju,pljackasi koji pljackaju milione one treba ne istjerati iz zemlje nego ih treba vjesati.Normalno je po drzavnom zakonu je strancima zabranjen rad ali za to treba sasvim mala kazna ili nikakva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije