Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena u crvenom

Ova je fotografija dokaz okrutnosti turske policije!

neredi u turskoj (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.06.2013.
u 08:57

Iako ni u jednom trenutku ne djeluje kao da bi mogla biti opasna ili ozlijediti nekoga, policajac je bez razmišljanja počeo prskati ženu suzavcem po licu

Prosvjednici se u Turskoj već danima sukobljavaju s policijom, a koliko su policajci okrutni prema njima dokazuje i ova fotografija "žene u crvenom" koja je obišla svijet.

Iako ni u jednom trenutku ne djeluje kao da bi mogla biti opasna ili ozlijediti nekoga, policajac je bez razmišljanja počeo prskati ženu suzavcem po licu. Žena čak nije ni izgledala kao prosvjednica nego kao da je zalutala u park u kojem su se prosvjedi odvijali, no ni to policiju nije spriječilo u svom naumu.

>> 'Uvijek sam na strani slabijih, ovo je teror policije nad narodom!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije