Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratili ga nakon izlaska iz zatvora

Nijemci uhitili islamista iz Srbije. Planirao se zaletiti kamionom u masu ljudi!

njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.01.2017.
u 23:36

Osumnjičeni je sve do prije nekoliko tjedana bio u zatvoru, ali se po izlasku iz zatvora odmah kod službi sigurnosti pojavila sumnja da bi mogao planirati napade zbog čega je označen kao "opasan".

Njemačka policija u gradu Essenu uhitila je državljanina Srbije osumnjičenog da je islamist koji je planirao napade u Njemačkoj, javili su njemački mediji.

Trenutno se nalazi u pritvoru gdje čeka deportaciju koja bi mogla uslijediti za koji dan. 

Osumnjičeni je sve do prije nekoliko tjedana bio u zatvoru, ali se po izlasku iz zatvora odmah kod službi sigurnosti pojavila sumnja da bi mogao planirati napade zbog čega je označen kao "opasan". 

Uhićeni državljanin Srbije je održavao kontakte sa jednom mrežom islamista, a postoji sumnja da se želio kamionom zaletjeti u skupinu ljudi, piše Bild.

Osumnjičenik je uhićen u svom stanu u Oberhausenu da bi potom sud prihvatio zahtjev imigracijskih organa i Oberhausenu koji su zatražili njegovu deportaciju. 

Glasnogovornik unutarnjih poslova je rekao da nema prepreka za deportaciju jer osumnjičenik ilegalno boravi u Njemačkoj. 

Komentara 23

Avatar mason
mason
23:52 14.01.2017.

Znaci nemaju samo susjedi problema sa Srbijancima nego i drugi.

DU
Deleted user
06:35 15.01.2017.

Srbi prešli na Islam. Od kako ne gledam HRT vidim da nisam informiran

Avatar kravata
kravata
07:21 15.01.2017.

Prepucavanje ovaj onaj njihov nas vas , ime i prezime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije