Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga od prosinca

Nestali Marko Jantol (45), vlasnik videoteke Pauk, pronađen mrtav u Zagrebu

Zagreb: Marko Jantol, vlasnik videoteke Pauk
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
08.03.2023.
u 07:13

Marko Jantol (45), vlasnik posljednje zagrebačke videoteke Pauk, nestao je početkom prosinca prošle godine, a njegova majka, Dragica Jantol, objavila je na društvenim mrežama da je nakon duge potrage njezin sin pronađen mrtav.

Marko Jantol je 11. prosinca 2022. godine otišao s adrese na kojoj je živio i nije se vratio, od tada počinje potraga za njim. Nestao je iz Ogulinske ulice u Zagrebu, a potragu su za njim pokrenuli majka i prijatelji. Njegova je majka potvrdila da je njegovo tijelo pronađeno u nedjelju u Zagrebu.

Podsjetimo, vlasnik Pauka nestao je početkom prosinca nakon čega mu se gubi svaki trag. Marko je tog 11. prosinca ujutro pozdravio majku Dragicu te izašao iz svoje kuće na Trešnjevci. No nije se pojavio na poslu, a njegova majka i prijatelji nakon toga su prolazili pravu kalvariju. Mobiteli su mu bili ugašeni, a o nestanku je brzo obaviještena i policija.

– Prijavila sam Markov nestanak policiji. Nema ga nigdje. Molim vas, ako ga netko vidi, neka obavezno nazove policiju – napisala je tada zabrinuta majka Dragica na Facebooku.

Jantol je, osim po ljubavi prema filmovima, bio poznat i po ljubavi prema životinjama, koje je spašavao s ulica. – Ili mače, vreća buha, ili mi. Biraj! – šalili su se kod kuće kad bi Jantol donio životinje koje bi spasio s ulice. Bez oca je ostao prošloga ljeta, a u posljednje vrijeme i bez omiljenih mačaka.

Susjedi s Trešnjevke u Pauk su dolazili baš zbog njega. – On je genijalac, jedno je kad sam kod kuće odabereš film s Netflixa, a sasvim drugo kada ti Marko prenese sve o filmu, zainteresira te, odabere upravo onaj koji želiš gledati – govorili su njegovi poznanici. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:49 08.03.2023.

RIP. Kako je umro?

BE
Berri
08:41 08.03.2023.

R.I.P. - šteta. Depresija je opaka.

Avatar rpesevski
rpesevski
07:03 10.05.2023.

Počivaj u miru dragi moj prijatelju! Živio sam u nadi da cu te ipak ponovo vidjeti, ali danas, tek danas 10.05. sam saznao da te više nema. Ostati ces zauvijek u nasim sjećanjima . Iskrena sućut majki Dragici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije