Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNOS

Najbitnije je povjerenje u roditelje

02.05.2008.
u 20:10

Kad sam otpratio kćer u bolnicu na detoksikaciju, jedva sam uspio uspostaviti kontakt očima s njom koliko je bila pijana. No, i to mi je puno značilo jer sam se bojao da nije uzela još nešto osim alkohola  kaže otac E. V.

Kad je došla svijesti, uplašeno je gledala njega i suprugu bojeći se njihove reakcije jer je bila svjesna da ih je iznevjerila. No, njima je laknulo kad su vidjeli da im je dijete dobro, a njoj kad je shvatila da nisu ljutiti već zabrinuti  kazao je E. V. Ipak nije ostala pošteđena ozbiljnog razgovora.
Za to će iskoristiti cijeli produženi vikend. Da je razgovor i povjerenje između roditelja i djece najvažniji kažu u Uredu pravobraniteljice za djecu i u Županijskom vijeću defektologa socijalnih pedagoga.

Djecu ne možemo zaštititi od rizika. Kad-tad će doći u doticaj s alkoholom i samo je stvar njihove osobnosti i samopouzdanja što će onda napraviti  kaže Alma Rovis Brandić iz Vijeća. Učitelji i stručne osobe u školi također moraju uočiti koje dijete je podložno lošim utjecajima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije