Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GLAS RAZUMA'

Nađi objavio: Ne znam jel nas namjerno kradu. Prvo Peđa, a sada je i Most 'posudio' naš slogan

Foto: Davor Nađi/Facebook
1/3
08.04.2024.
u 21:55

Nađi tvrdi i kako su on i njegove kolege u lokalnim upravama prvi ukidali prirez, nakon čega su krenule s tim potezima i druge stranke. U ovom slučaju, napisao je Nađi, ''HDZ pet godina kasnije''

U samo mjesec dana stranku Fokus dva puta su orobili za slogan, objavio je Davor Nađi, čelnik stranke Fokus, koji tvrdi da je stranka Most preuzela poruku Fokusa i postavila je na svoj plakat Marije Selak Raspudić u predizbornoj kampanji. O svemu se Nađi oglasio na Facebooku, i to vezano uz slogan - ''Glas razuma''. 

- Ljudi, birajte originale, a ne kopije! Ne znam jel nas namjerno kradu ili samo malo sporije kopčaju… Već mi postaje smiješno koliko nas druge stranke kopiraju i/ili kradu. Najnoviji primjeri su Peđa Grbin i Most. Peđa Grbin je okupljanju lijeve oporbe (prije nego je Milanović ušao u priču) dao slogan „Za bolju Hrvatsku“ što ne bi bilo sporno da mi nismo taj slogan objavili 3 mjeseca ranije. Sada vidimo i Most je „posudio“ naš novi slogan - „Glas razuma“ - objavio je. 

Nađi tvrdi i kako su on i njegove kolege u lokalnim upravama prvi ukidali prirez, nakon čega su krenule s tim potezima i druge stranke. U ovom slučaju, napisao je Nađi, ''HDZ pet godina kasnije''.

- Prvi smo bili protiv zakona o obnovi, pa su se kasnije i svi drugi pobunili, iako se prvo šutjeli ili za njega glasali. Poslije se taj zakon morao mijenjati još 5 puta! Kasnije su se neki naši prijedlozi ugradili u zakon, poput samoobnove, a mnoge naše najave obistinile (hint: kriminal u ministarstvu kulture prilikom obnove). Četiri godine kasnije, obnova još nije ni blizu gotova. Prvi smo zagovarali još 2021. godine i izgradnju energane na otpad u Zagrebu, a sada to najavljuje cijeli niz stranaka. Prvi smo uveli i „besplatni“ unutargradski autobusni prijevoz. Pa su i to drugi krenuli pratiti. Prvi smo uveli i transparenost u gradska poduzeća. To još čekamo da nas drugi kopiraju - napisao je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Uglavnom, shvatili ste… Zašto da birate stranke koje će s odgodom kopirati ono što mi radimo odmah? Izaberite jednostavno original, a ne kopije. Izaberite Fokus!" - poručio je Nađi svojim pratiteljima. 

>> GALERIJA Plenković danas slavi rođendan, pogledajte kako se mijenjao od 2010.

1/54

Komentara 3

DU
Deleted user
07:30 09.04.2024.

Realno meni ova pozadina iza Selak više vuće kao da se u Rusiji za nešto kandidira.

IV
ivica.vranjic
15:54 09.04.2024.

Nađi skupio si stvarno gubitnike i ne očekuj mandate...

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
22:53 08.04.2024.

Ovaj lik je toliko iritantan da bih samo zbog njega i njegove otužne strančice osobno uveo boravišnu taksu od 5 eura po satu za svakog žitelja njegovog "uspješnog" sela koji dolazi u Zagreb u školu, na fakultet, u bolnicu, kazalište, knjižnicu, galeriju, muzej, na bazen, na stadion, zoološki vrt, botanički vrt, u sportsku dvoranu, operu, balet, na cajke, i sve ostalo što financiraju samo žitelji Zagreba, a koriste i ovi iz prigradskih naselja u kojima je prirez nula jer u svom selu imaju samo vatrogasni dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije