Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas počinje sezona

Na otvaranje bjelovarskog bazena pozvan i glumac - Stipe Mesić

\'15.06.2011., Bjelovar - Uoci preksutrasnjeg svecanog partyja otvorenja bjelovarske kupalisne sezone na gradskom bazenu su u tijeku zavrsni radovi. Olimpijski bazen puni se vodom u sto su se dosli uv
Damir Špehar/PIXSELL
17.06.2011.
u 12:10

Bjelovarski bazen cijenom jednodnevne ulaznice od pet kuna za djecu i deset za odrasle ostaje najjeftiniji u Hrvatskoj, a onaj u Šandrovcu bit će skuplji za samo dvije kune

Na bjelovarskom području danas počinje kupališna sezona jer svoja vrata otvaraju Gradski, te bazen u Šandrovcu. Kada je riječ o prvotnom, desetogodišnjom koncesijom Miroslav Levak i Mario Mlinarić uz značajnu novčanu potporu Grada, nastavljaju s lani započetom renesansom bjelovarskog kupališta, a koje će zabljesnuti s još upečatljivijim vizualnim dojmom i sadržajima, pa bi se ove godine mogla ostvariti lani najavljena forma da će bazen pretvoriti u novo Zrće.

Dizalo za invalide

S početkom sezone kupanja na bjelovarskom će bazenu biti zaposleno petnaestak djelatnika, koji će se brinuti za sigurnost kupača, čistoću vode i okoliša te ugostiteljski dio.

– Vizualni dojam pada u vodu, ako nam kvaliteta vode i sigurnost kupača neće biti na najvišoj mogućoj razini propisanih standarda. Stoga smo upravo najveće napore uložili u spomenute segmente, a kao najveći iskorak najbitnije je istaknuti postavljanje dizala za ulaz u vodu za osobe s invaliditetom, a za koje smo izgradili i prilazne rampe prema bazenu, te sanitarni čvor – ističe M. Levak, dodajući da je nebrojeno elemenata ugrađeno za do sad najbolju kvalitativnu ponudu kupačima, pri čemu je najbitnije istaknuti da će subvencioniranjem ulaznica od strane Grada, bjelovarski bazen i dalje ostati najjeftiniji u Hrvatskoj s cijenom jednodnevne karte od pet kuna za djecu, te deset za odrasle.

– Uz viziju da kontinentalnom kraju podarimo duh mora i morske zabave, skrojit ćemo sadržaje primjerene za sve ljude bez obzira na dob uz cjelodnevnu zabavu na vodi, plivanje, vodene sportove, glazbu. Tu su i škola plivanja, posebni programi uz igraonice za najmlađe, teretana na otvorenom, odbojka na pijesku. Za dužu noć dogovoreni su koncerti i druženja, te noćno kupanje – nabraja M. Mlinarić, ističući kako su na večerašnji party otvaranja, uz primarno građane Bjelovara, pozvane i gotovo sve osobe iz javnog života, pjevači, glumci, političari, a pozivnica je uručena i novom glumcu Stipi Mesiću, bivšem predsjedniku.

Šandrovački bazen

– Otvaranje kupališne sezone za posjetitelje je sutra, a kao uvertiru ćemo tijekom današnjih popodnevnih sati organizirati nogometni turnir ekipa župnika, općinara i novinara. Ulaznice za bazen će stajati sedam kuna za djecu, odnosno 12 za odrasle, uz napomenu da će za razliku od lanjske sezone ležaljke biti besplatne – poručuje Josip Dekalić, načelnik Šandrovca.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kukuriku
19:39 21.06.2011.

..a nima fotke-Mesicá na bazenu u kupacín-mudantama ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije