Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez pardona

Možemo! dovodi podobne, znanje je opet u drugom planu. Čemu onda promjene kojih nema?

04.07.2022.
u 08:46

Možemo! je u Zagrebu razočaralo mnoge, pa i one lijeve koji su im bili daleko skloniji. Zašto su, primjerice, preko koljena išli lomiti mjeru za roditelja odgojitelja čim su osvojili vlast? Samo zato što je bila Bandićeva? Bilo bi daleko razumnije da su mjeru ostavili ljudima koji su je dobili, a da su je zatvorili za daljnje korisnike. Ovako će sigurne sudske postupke i promašaje plaćati svi Zagrepčani. Što je sa smećem koje je zatrpalo Zagreb? Nije sve to samo do Bandićeva nerješavanja problema niti je samo u nedostatku ljudi i kamiona.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar southman
southman
09:03 04.07.2022.

Važno da se Kraus zadovoljno smješka.

DL
Dvanaest__legija
09:05 04.07.2022.

Čemu vrijeđati živi zid, oni nikada nisu na ovaj način propagirali sodomiju i ubijanje nerođene djece!

LU
LudiAlen
09:08 04.07.2022.

Dobro bolje ikad nego nikad! Trebalo vam je godinu i pol dana da shvatite kakva je to ekipa došla na čelo Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?